Upplösning

Klicka på en bild och alla bilderna i inlägget kommer upp i högre upplösning
Click any picture and all the pictures in that post will appear in a higher resolution

07 september 2006

FÄRDIG!

Jo, bilden ÄR lite suddig, men färgerna blev bättre utan blixt. Det blev, som ni säkert ser, ränder på båda ärmarna. Dvs omstickning av den ena. Den är LJUVLIG att ha på sig! Varm o mjuk. Måste genast kolla om det finns nån mer kulör; tror det fanns lila... *smarr*

Idag var jag o såg en SUPERSNYGG lägenhet! Klart snyggast hittills! Sandfärgad sjösten o man kunde öppna HELA balkongväggen så man fick ett helt UTERUM! Det enda som inte var toppen var utsikten; mest hustak fast mycket himmel oxå. Utanför sovrummet låg ett FASLIGT fult hus, men man kanske inte kan få allt? Har hursomhaver hämtat en ritning o eftersom den här hela 70 m2 så är det inget problem att få plats med allt. Det blir t o m plats ÖVER! (Här säger säkerligen Pappis "hugg!") Jag ska fundera lite på det. Att bo på Stora Essingen känns helt ok; kanske kunde vara skönt att byta miljö o inte bara lägenhet?

Jag hittade en helsjysst sajt av någon SE-fantast, o han hade lagt upp en rundvandring med bilder o allt - visserligen ett par år gammal, men ändå! Det finns en STRANDPROMENAD... (*svim*) o nästa soldag får bli projekt cykla-runt-på-Stora-Essingen. Jag ska dit på lördag igen för att bese en annan lgh, så då kanske jag kunde passa på.

Nästa projekt på listan är att fransa en sjal o sticka ännu en svart/vit-randig kofta - samma mönster som den ovan, fast långa ärmar. Har faktiskt gjort en tidigare, men den är inte så bra:
  • gjorde olika breda ränder på liv/ärmar
  • stickade på större stickor = större kofta
Tänker alltså göra en med lika breda ränder o med mindre stickor. Najs. Nu gäller det bara att välja film till. Hm...

Inga kommentarer: