Upplösning

Klicka på en bild och alla bilderna i inlägget kommer upp i högre upplösning
Click any picture and all the pictures in that post will appear in a higher resolution

03 juni 2007

Söpit!

I lördags var jag på loppmarknad o fyndade följande:Kakformar formade som Spader o Hjärter! Hon hade inte Ruter o Klöver, men jag gissar att det funnits en gång i tiden. Nu kan jag göra kakor med HANDTAG! Dessutom var formarna av den gamla rejäla varianten, o ordentligt höga. En alldeles liten rund form fick oxå följa med hem. Pris 11:- för alla tre.

En bibba med vitt knypplat band med ljusblå inslag - 5 kr

2 armband + 1 halsband:
  • Halsbandet i gröna slipade glas(?)stenar, synnerligen tjusigt - 5 kr!
  • Vitt elastiskt armband med inslag av rosa stenar - 20 kr. På gränsen till kitchigt, men kan funka ihop med rätt kläder
  • Armband gjord av silvermynt från Österrike som jag gick o klämde på. Jag brukar lämna sådant jag känner mig osäker på tills det är dags att gå hem - då brukar jag veta SÄKERT om jag vill ha eller inte. Nu hann jag faktiskt hem o hade suttit flera timmar på balkongen med Stieg Larsson innan jag insåg att jag faktiskt VILLE ha det. Det hade då gått närmare 5 timmar sedan jag var där, men tänkte att om det var meningen så fanns det nog kvar. Väl inne hittade jag raskt damen som hade det till försäljning o hon hade PRECIS tagit fram det igen efter att ha lagt undan det av okänd anledning! Så det var bara att säga "ja tack" o hysta fram en hundring!


Sen gick jag förbi tygaffären eftersom jag skulle köpa ett blixtlås till en jacka jag håller på med o då låg det här tyget där! Som krossad sammet med broderier i mörk turkos... To die for! Det bara GICK inte att låta bli! Så det får bli en liten jacka till variant Dalarna. Den här blir dock helt enfärgad.

1 kommentar:

agata sa...

Snyggt tyg! Och spets kan man alltid ha användning för!